tisdag 12 februari 2013

Glad pannkaksdag!

I morse vaknade jag och var jädrans sugen på pannkakor! Skulle just till att göra några när jag kom på att äggen var slut. Surt! Istället tog jag en kopp kaffe och surade lite. Några timmar senare fick jag reda på att det var internationella pannkaksdagen idag! Det måste min mage ha vetat om.
Så min käre sambo stekte pannkakor till middag istället och magen blev glad!

Igår var en hektisk dag! Jag skulle till brädgården för att köpa virke till butiken men då väggarna är murade tegelväggar så fick jag snabbt tänka om. Så på morgonen fick jag rita upp en helt ny butiksinredning och en helt ny shopinglista. Min mor kom och vi tog hennes gigantiska buss till brädgården där vi bråkade lite med den otrevliga personalen och efter någon timme var bussen fylld.

Efter det begav vi oss till Ask och Emmaus. Där åt vi semlor och Napoleonbakelser i bussen i väntan på att dem skulle öppna. Sen fyndade jag en del. Trodde i ett kort ögonblick att jag hade hittat en hel servis med Rörstrand Koka Blå för 45:- men det var bara väldigt likt... Tusan!



 
Men det blev en del fint ändå! Mest nöjd är jag över dem vita plåtlamporna från Bergboms! Sen blev det lite retro porslin, Rörstrand Grafit, två klänningar, ett tidningsställ, tyger (no shit?!) Pax-stövlar och lite annat smått och gott! Allt ska till butiken för försäljning!

När vi kom hem drog jag igång med att bygga som en dåre i blivande butiken! Där är två ganska stora rum och ett litet. Det ena stora är nu klart och det lilla är så gott som klart. Det kommer bli kanon!




Så här såg det ut när jag gav upp igår kväll. Lite färg på det så... 


Idag har jag fortsatt snickra, varit mör i kroppen och sytt vidare på ett gäng skjortor i 70-tals modell. Har även invigt mina provisoriska (tills min logga är klar) klädlappar och storleksmärkningar! Så här stiligt blev det:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar